Coşul tău este gol!
Zircon

Zircon

Zircon , unul dintre pietrele lui decembrie , vine într- o gamă extinsa de culori , inclusiv albastru , șampanie , scortisoara , cafea , coniac , auriu , verde , miere , portocaliu , roșu , șofran , turmeric , alb ( incolor ) și galben . Zirconul de culorile condimentelor a castigat popularitate în ultimii ani .

Una dintre reginele de Zircon in culorile condimentelor ( numite astfel pentru similitudinea lor vizuală de condimente , cum ar fi scorțișoară , șofran , turmeric , etc ) , frumusețea Cinnamon Zircon are de a face cu amestecurile sale subtile de portocaliu , maro și roz . In primul minut crezi ca bijuteria este portocalie , urmatoarea nuanta fiind maro și ulterior roz  . Ai această schimbare constantă de culori secundare subtile evidențiate de dispersia mare (de foc ) .

Cinnamon Zircon are tendința de a reaminti oamenilor care sunt noi in lumea gemelor, de Diamantul Fancy , în special de cele care au culoarea portocalie de toamnă și maro roșiatice . Cinnamon Zircon are aceleasi nuante foarte frumoase de pământ , aceleasi nuante care au avut un mare impuls asupra Diamantului Fancy, care astfel a devenit foarte populara . Cu comparatiile Diamantului alaturi , Cinnamon Zircon este absolut uimitoare și este tot mai apreciata ca o piatra pretioasa de sine stătătoare de cunoscatorii  savvy . Zirconul este o piatră prețioasă naturala, care are o strălucire ce patrunde ochiul si arata cel mai asemănător cu diamantul .

Incluziunile vizibile in poze sunt foarte putin vizibile cu ochiul liber. Claritate ( VS )

Zircon
Kaduna zircon Lungime  8  mm Latime  6  mm Inaltime   3.75 mm..
224,00 Lei
Zircon
Kaduna zircon Lungime  10  mm Latime  5  mm Inaltime   1.3 mm..
115,00 Lei
Zircon
Kaduna zircon Lungime  8  mm Latime  4  mm Inaltime   3.2 mm...
79,00 Lei
Zircon
Kaduna zircon Lungime  8  mm Latime  4  mm Inaltime   2.55 mm..
144,00 Lei
Zircon
Kaduna zircon Lungime  9  mm Latime  8 mm Inaltime   5.02  mm..
465,00 Lei