Coşul tău este gol!
Beryl

YELLOW BERYL

Beryl este o piatră prețioasă de familie foarte bine cunoscuta, foarte respectata și este acasa la unele dintre cele mai renumite pietre pretioase, inclusiv Smarald, Acvamarin, Morganite și Bixbite. 

Gema Beryl vine într-o gamă largă de culori și nuanțe naturale, inclusiv verde, albastru, roz, incolor și desigur, nu foarte rar și frumosul Beryl galben. Berylul galben este unul dintre cele mai puțin cunoscute geme dintre membrii familiei Beryl și este o formă foarte rară, de înaltă calitate, de culoare galbenă,  gemele Beryl  fiind foarte apreciate. Berylul galben este un membru al familiei minerale Beryl, cunoscut sub numele de "mama a gemelor", din cauza soiurilor foarte apreciate ale pietrei pretioase. În afară de frumosul alb , sunt incluse si alte pietre pretioase din gama Beryl,  Acvamarinul albastru, Bixbite rosu, Smaraldul verde, Heliodor galben si Morganite roz.

Cele mai importante surse de Beryl galben, care este adesea găsit cu Acvamarine, sunt în Brazilia și Ucraina, deși există încă depozite bune de geme din Namibia, precum și depozitele noi din Tadjikistan, Zimbabwe și Madagascar.

Gama de culori la Berylul galben este largă, de la verzui-galbenii din Ucraina pana la galbenul pur din Brazilia cu o usoara nuanta maronie ca si culoarea aurului galben și se ajunge pana la celălalt capăt al spectrului, cu nuanțe adevărate de galben-maroniu. De asemenea, Berylul portocaliu - galben este destul de rar intalnit in Brazilia.

Yellow beryl
Beril galben, din aceesi grupa cu aqamarinul si smaraldul. Lungime - 8 mm Latime - 6 ..
175,00 Lei
Yellow beryl
Beril galben  Lungime - 9.5 mm Latime - 7.5 mm Inaltime - 5.46 mm Carataj -2.20 mm ..
320,00 Lei
Yellow beryl
Beril galben slefuit - oval  Lungime - 9 mm Latime - 6 mm  Inaltime - 4.41 mm ..
220,00 Lei
Yellow beryl
Beril galben slefuit pear. Lungime -  9 mm Latime - 5 mm  Inaltime - 4.13 mm C..
85,00 Lei
Yellow beryl
Beril galben slefuire princess. Lungime , latime - 4 mm Inaltime - 2.70 mm Carataj - 0.29 c..
8,00 Lei
Yellow beryl - Loturi
Beryl galben Diferite dimensiuni si loturi  Cereti forma si dimensiunea  Calitate..
0,00 Lei