Coşul tău este gol!
Peridot

PERIDOT

 Un cocktail minunat de lămâi de aur și cratere adânci , peridot este considerat de mulți, ca fiind întruchiparea de verdeață pura .

Manchurian Peridot provine dintr-o zonă din nord-estul Chinei , istoric, fiind cunoscuta sub numele de Manciuria . Regiunea Manciuria este bogată în resurse naturale si cu multe lacuri , munți si rauri frumoase .

Peridot este o piatră prețioasă rară situata doar in câteva zone din lume , și anume Arizona , Kashmir și China . În timp ce aceste surse produc cantitati mari de Olivine , doar un mic procent din oricare producție poate merge ca si calitate din gema peridot . Peridot este colorat de fier și in diferite culori care oferă diferite nuanțe de aur distinctiv fiind nuanța de verde, afectând astfel în mod dramatic prețurile . Manchurian Peridot oferă o cale de mijloc fericit pentru colecționarii de piatră prețioasă , cu toate culorile sale vibrante si intense de primavara si are , de asemenea, un preț atractiv .

Peridot a fost cunoscuta sub numele de " Evening Emerald " de romanii care s-au îndrăgostit de această gema de un verde stralucitor , care iubește amurgul  la fel de mult ca și lumina zilei . Impodobirea unora dintre cele mai frumoase obiecte regale și sacre din lume , au fost cu peridot , si a fost de asemenea, apreciata de către grecii antici , de reginele lui Ptolemeu , de cavalerii creștinătății, sultanii  otomani , hawaienii , regalitati europene , de Vatican , Shakespeare și chiar de pirați !

Arizona Peridot
Arizona peridot slefuit oval checker board Lungime - 9 mm Latime - 7 mm Carataj - 1,66 ct ..
112,00 Lei
Arizona Peridot
Arizona peridot slefuit oval  Lungime - 10 mm Latime - 8 mm Carataj - 2,42 ct Clari..
268,00 Lei
Arizona Peridot
Arizona peridot slefuit trilliant Lungime - 6 mm Latime - 6 mm Carataj - 0,57 ct Clarita..
8,00 Lei
Arizona Peridot
Arizona peridot slefuit pear shape  Lungime - 9 mm Latime - 7 mm Carataj - 2,03 ct ..
137,00 Lei
Arizona Peridot
Arizona peridot slefuit oval Lungime - 7 mm Latime - 5 mm Carataj - 0,68 ct Claritate - ..
18,00 Lei
Arizona Peridot
Arizona peridot slefuit oval Lungime - 6 mm Latime - 4 mm Carataj - 0,61 ct Claritate - ..
16,00 Lei