Coşul tău este gol!
Kunzit

KUNZITE

 În timp ce colectionarii de geme descriu culorile pietrei pretioase Kunzite ca fiind roz, albastru-violet, violet, roșu-purpuriu, violet-roșu sau purpuriu-roșu, aceste descrieri "precise", sunt, probabil, un pic  laici. În schimb, încercați sa va imaginati gama încântătoare de culori care oscileaza între roz pastel și orhidee bogate.

Kunzite este o piatră prețioasă de culoare roz foarte populara și similara cu Morganite,  Kunzite fiind o piatră prețioasă care se potriveste tuturor tenurilor pielii. Kunzite a fost descoperita în California în jurul anului  1902 și a fost numita în onoarea lui George Frederick Kunz,  gemologist creditat in identificarea acestuia.

Kunzite este o piatră prețioasă  de chintesenta feminina;  la urma urmei,  de culoare roz si a fost mult timp considerata ca fiind cea mai romantica si bogata in culori și este de obicei asociata cu dragostea si romantismul.  Potrivit psihologilor culoarea roz are, de asemenea, calități calmante.  Metafizic, Kunzite este uneori legata de partea  inimii, punctul al patrulea de energie din organismul nostru,  în legătură cu emoțiile de dragoste și compasiune.

Kunzit
Kunzite slefuit oval mixed. Lungime - 7 mm Latime - 4.5 mm Inaltime - 3.6 mm Calitate - ..
335,00 Lei
Kunzit
Kunzit slefuit oval mixed Lungime - 7 mm Latime - 5 mm Inaltime - 4.28 mm Claritate - VS..
393,00 Lei
Kunzit
Kunzit slefuit oval mixed. Lungime - 9 mm Latime - 7 mm Inaltime - 5.5 mm Claritate - VS..
380,00 Lei
Kunzit
Kunzit slefuit oval mixed. Lungime - 9 mm Latime - 7 mm Inaltime - 5.43 mm Claritate - V..
415,00 Lei