Coşul tău este gol!
Aquamarin

AQUAMARINE

 Aquamarine este piatra lui martie și este cea mai iubita dintre pietrele pretioase din familia Beryl. Există 4 pietre pretioase care sunt considerate "Big 4" - Diamant, Safir, Smarald și Rubin; acestea sunt cele mai cunoscute și bine vândute pe scară largă. După acestea, cele mai recunoscute pietre pretioase și din ce în ce mai populare pe piața sunt Tanzanitul și Aquamarinul.

Albastru ar putea fi una dintre cele mai preferate culori din lume si este cel mai curat albastru de gema Aquamarine, iar asemănarea sa cu marea, pentru mulți, transmite sentimente de liniște și calm.

Gema Aquamarine poate fi gasita în câteva locuri din întreaga lume și diferite productii de mine ofera diferite caracteristici care pot afecta foarte mult prețul . Aquamarine-ul nu poate fi niciodată prea albastru și , prin urmare, cu cat este mai intensă culoarea  și mai mare si curata piatra , cu atât este mai valoroasa . Aquamarine este colorat cu urme de fier, cu concentrațiile sale relative care provoacă o gamă extraordinar de frumoasa, de pastel, dar si de un albastru intens, iar uneori poate avea si pete de culoare verde ; unii oameni bucurandu-se de tonuri profunde dar si de tonuri de gheață, mai reci .

Cel mai profund albastru Aquamarine este adesea denumit diferit comercial si poate fi usor confundat de cei noi in ale pietrelor . Colectiv numit " AAA " sau " dublu albastru " Aquamarinele , includ numele: " Santa Maria " ( acvamarin albastru intens si rar, din Brazilia Santa Maria de Itabira depozit , descoperit în anii '50 , acesta este practic epuizat si sporadic ) , " Espirito Santo " ( tonuri medii de Aquamarine din statul  Espirito Santo Brazilia ) , " Martha Rocha " ( pentru regina frumusetii a Braziliei in 1954 ) și " Tatu " ( numit pentru mina sa din statul brazilian Minas Gerais , este remarcat pentru calitatea excepțională și pentru productia extrem de limitata ) . Culori " Santa Maria ", au fost , de asemenea, găsite în Mozambic ( circa 1991 ) și în alte țări africane precum Zambia . Acest lucru a dus la denumirile comerciale " Santa Maria Africana " și " Santa Maria Afrique " , care evoca o mistică pentru originea sa exactă . În prezent , albastru " AAA " Aquamarine este dificil de obținut în cantitatile necesare pentru bijuterii de peste o jumătate de carat din cauza rarității sale geologice. Fiind găsit mai rar în dimensiuni mai mari de o calitate de " bijuterie " în orice locație , Aquamarine-ul  în culorile sale profunde nu este produs în mod continuu , menținându-l într-o cerere mare.

Incluziunile vizibile in poze sunt foarte putin vizibile cu ochiul liber . ( Claritate – VS )

Aquamarin
Lungime  9 mm Latime  9 mm Inaltime  5.4 mm. Claritate -  VS ..
216,00 Lei
Aquamarin
Lungime  8.03  mm Latime  6 mm Inaltime  3 mm. Claritate - &n..
135,00 Lei
Aquamarin
Lungime  9  mm Latime  9 mm Inaltime   5.30 mm. Claritat..
338,00 Lei
Aquamarin
Lungime  8  mm Latime  6 mm Inaltime   3.5 mm. Claritate - &n..
105,00 Lei
Aquamarin
Lungime  10  mm Latime  8 mm Inaltime   4.35 mm. Claritate -  ..
320,00 Lei
Aquamarin
Lungime  8.01  mm Latime  6 mm Inaltime   3.43 mm. Claritate - &nb..
143,00 Lei
Aquamarin
Lungime 10  mm Latime  5 mm Inaltime   3.02 mm. Claritate - VS ..
70,00 Lei
Aquamarin
Lungime  10  mm Latime  5 mm Inaltime   3 mm. Claritate ..
245,00 Lei