Coşul tău este gol!

Termeni si conditii

 

Folosind site-ul www.pietreonline.ro, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul www.pietreonline.ro; www.pietreonline.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

1.Returnarea banilor

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

2. Schimbarea marimii produsului

Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in masura in care aceasta este disponibila. Noi va vom trimite marimea solicitata, sau daca aceasta nu este disponibila va puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata.

3. Schimbarea produsului cu un alt produs

Daca nu sunteti multumit de produs va puteti alege altceva, il puteti returna si va puteti alege un alt produs.
In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

Mai multe detalii puteti gasi si pe site-ul Protectie Consumatorului http://www.anpc.gov.ro/

Adresa de returnare a produselor este: Strada Tipografiei nr.18 ap.2, Municipiul Cluj-Napoca, Judetul Cluj

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.pietreonline.ro. Acest site este intretinut si administrat de:
S.C. GEMS DESIGN S.R.L.
B-dul: NICOLAE TITULESCU, Nr. 32, Bloc P 15, Scara 1, Etaj 4, Ap. 21, Cluj-Napoca, Judet. Cluj
Cui: 29504189
IBAN: RO50 BTRL 0130 1202 G462 21XX
Banca:BANCA TRANSILVANIA, Sucursala CLUJ-NAPOCA, Strada. Eroilor, Nr.36

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ toate taxele. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale

Pietreonline.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta sunt utilizate cu maxima discretie.
Singurele informatii personale colectate de  pietreonline.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.
Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii). Pietreonline.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indriduite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
Pietreonline.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

Cautari

Toate functiile de cautare oferite de  pietreonline.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. Pietreonline.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri si alte site-uri

Pietreonline.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea S.C. GEMS DESIGN S.R.L. Pietreonline.ro nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

Greseli de tiparire

Pietreonline.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, pietreonline.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

Pietreonline.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in pietreonline.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului pietreonline.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
In cazul pierderii sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, folositi in cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe www.pietreonline.ro. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Promotii si concursuri

Pietreonline.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) (TVA inclus).

Plata produselor

Produsele comandate raman propretatea S.C. GEMS DESIGN S.R.L. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face:
1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice si juridice)
2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane fizice si juridice).
3. prin card de debit sau credit prin sistemul on-line ePayment.

Plata in numerar

Plata numerar se face in lei ramburs catre comisionarul care efectueaza livrarea integral in momentul primirii produsului.
Taxele de livrare si ramburs sunt suportate de catre client.

Plata prin virament bancar

Datele societatii SC GEMS DESIGN SRL pentru efectuarea platilor prin virament bancar sunt:
S.C. GEMS DESIGN S.R.L.
B-dul. NICOLAE TITULESCU, Nr. 32, Bloc P 15, Scara 1, Etaj 4, Ap. 21, Cluj-Napoca, Judet. Cluj
Cui: 29504189
Cif: 14942091
Plata se poate efectua in orcare dintre conturile de mai jos:
- IBAN: RO50 BTRL 0130 1202 G462 21XX
Din partea dumeavoastra sunt necesare urmatoarele date:
PERSOANA JURIDICA:
- Nume societate
- Cod de inregistrare fiscala
- Cod unic de inregistrare
- Cont bancar, banca si sucursala.
- Adresa de facturare
- Adresa de livrare (in cazul in care difera de adresa de facturare)
- Date delegat (daca este cazul)
- Nume si prenume delegatului
- CNP sau seria si numar B.I./C.I./PS delegatului
PERSOANA FIZICA:
- Nume si prenume
- E-mail si telefon
- CNP
- Adresa de facturare
- Adresa de livrare (in cazul in care difera de adresa de facturare)
- Date delegat (daca este cazul)
- Nume si prenume delegatului
- CNP sau seria si numar B.I./C.I./PS delegatului

Card de debit sau credit

Prin solutia ePayment puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul pietreonline.ro in deplina siguranta.

Livrarea produselor

Timpul de livrare al produselor este de 24 de ore sau 7-10 zile zile pentru comenzi care nu se afla in stoc.
In cazuri speciale ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare, cu notificarea clientului in prealabil.
Pentru produsele ce se onoreaza pe comanda, termenul de livrare este de 10 zile de la lansarea comenzii.
Pentru astfel de produse, comanda se considera ferma doar prin achitarea avansului, avans ce reprezinta 30% din valoarea produsului, indiferent de tipul acestuia.
S.C. GEMS DESIGN S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Termenul de Valabilitate, Garantia si/sau Service-ul Produselor

Toate produsele achizitionate accesand www.pietreonline.ro sunt insotite de un certificat de calitate si garantie. Acesta contine urmatoarele informatii:
- datele de identificare si contact ale societatii noastre
- denumirea si codul produsului achizitionat
- caracteristicile principale ale produsului: tipul, puritatea si gramajul metalului (ex: aur alb 585/ 14k, 1.80gr) + tipul si greutatea pietrei/ pietrelor pretioase sau semipretioase (ex: diamant natural, 0.10ct)
- data achizitionarii produsului
- informatii despre garantie

Perioada de garantie este de 24 luni de la data cumpararii si acopera eventualele defecte de fabricatie demonstrabile prin expertiza. In perioada de garantie beneficiati, o data pe an, de servicii gratuite de intretinere si curatare profesionala a bijuteriilor cu diamante.
Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile de la achizitionare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Taxele de expeditie si de retur cad in sarcina cumparatorului si nu vor fi restituite. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit).
Produsele se pot returna NUMAI dupa notificare scrisa pe adresa de email vanzari@pietreonline.ro. Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate

 


Date personale

Pe site-ul www.pietreonline.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. GEMS DESIGN  S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.pietreonline.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Politica de preturi.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
S.C. GEMS DESIGN  S.R.L va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre S.C. GEMS DESIGN S.R.L.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.pietreonline.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente.
Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.
Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

Colete neridicate si returnate

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a cheltuielilor de curierat tur-retur in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.pietreonline.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C GEMS DESIGN S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C GEMS DESIGN S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Pietreonline.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea S.C GEMS DESIGN S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C GEMS DESIGN S.R.L si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, S.C. GEMS DESIGN S.R.L si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C GEMS DESIGN S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.pietreonline.ro

Declinarea Responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a firmei S.C. GEMS DESIGN S.R.L si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, S.C. GEMS DESIGN S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci.
De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini cu titlu de prezentare in orice mod (culoare, aspect etc.) S.C. GEMS DESIGN S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, S.C. GEMS DESIGN S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.
Clientul va primi inapoi banii incasati de societatea S.C GEMS DESIGN S.R.L pentru respectiva comanda. S.C. GEMS DESIGN S.R.L nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. GEMS DESIGN S.R.L in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societatea S.C. GEMS DESIGN S.R.L, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie respectiv ramburs percepute de firma de curierat. S.C. GEMS DESIGN S.R.L nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la vanzari@pietreonline.ro

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.